fb
На щанда на...

Добре дошли на щанда на „Читател“/“Мармот“/“Eco Kids“ (Б17)

2 мин.

Щанд Б17 приютява две детски издателства на независими автори и първия в България магазин за книжни артикули „Читател“

На щанда може да откриете всички книги от поредицата „Приключенията на мотовете“ (изд. „Мармот“) на писателката Радостина Николова, както и да се срещнете с нея и да си вземете автограф. Освен мотовете и елена Вундаба от „Моите красиви рога“ на този пролетен панаир е първата публична изява на най-новата й книга „Кико без крила“, която в момента се предлага на специална цена + подарък крила за изработване у дома. Елате да научите повече. Радостина ще е на щанда през целия уикенд.

Другата отличена българска поредица, която се е сгушила в ръчно-украсения ни пъстър щанд, е „Градът на скейтбордовете“ на Мария Мартин. Писателката е там всеки ден и е подготвила специален комплект за 1 юни от всичките си осем книги, който се предлага симаптично опакован в кутия и лично надписан за подарък. Тук са и последните бройки на промоционални цени, така че, ако още не сте се запознали с поредицата, сега е подходящ момент да опознаете симпатичния Боб и неговите приятели.

Семейният магазин „Читател“ предлага разнообразие от артикули, насърчаващи четенето. Освен чанти и чаши с цитати на българските класици, там може да откриете бутикови бижута от медицинска стомана, вдъхновени от любими книги, книгоразделители, значки и др. Росен и Настя ще бъдат там, за да ви поговорят за книги, наука или нещата от живота, а компания им правят най-симпатичните мънички сръчни продавачи – муминтроловете, които се оказаха истинския хит на щанда.

https://www.instagram.com/p/BhW9sRfFMwQ/?taken-by=chitatel_net

Освен всичко друго на шанд Б17 е прохладно, защото се намира вътре в самата шатра Б.

[ + ]