fb
Новини

“Изгуби се в литературна София” с Аз чета за рождения ден на читАлнЯта

2 мин.

читАлнЯта - откриванечитАлнЯта ще отпразнува рождения си ден с един от най-успешните офлайн проекти на Аз чета – “Изгуби се в литературна София”, който ще се случи за четвърти път в столицата.

На 27 август почитателите на книгите и приключенията ще имат възможност да съчетаят двете си страсти, като опознаят едни от най-интересните литературни забележителности на града и научат любопитни неща за неговият книжен чар по забавен и нестандартен начин.

Правилата на играта на кратко:

Началото е в 17.00 ч. от читАлнЯта. Времетраенето на играта е 2 часа или точно 120 минути. В деня на играта участниците ще бъдат разпределени на 5 отбора по максимум 6 души. След това на всеки отбор ще бъдат раздадени маршрути с определени точки от града, където всеки отбор ще има различна задача, за изпълнението на която получава точки. Най-бързият отбор получава допълнителен брой точки за бързина.

Всеки желаещ да се включи трябва да изпрати трите си имена, възраст и телефон за контакт на имейл адрес chitalnyata@gmail.com до 22:00 ч. на 25 август с тема “Изгуби се в литературна София”. Ако останат свободни места, участници ще могат да се запишат и на място до началото на играта в 17:00 ч.

Отборите ще се формират на място преди започване на играта на случаен принцип, ако някой от заявилите участие обаче има желание да бъде с друг човек в един отбор (той също трябва да се е записал на посечения имейл) трябва предварително да спомене това в своя имейл, в противен случай участието им заедно остава в ръцете на случайността.

NB! В играта може да участват и деца над 10 години (включително). Те трябва задължително да са с възрастен придружител, независимо дали самият той ще играе или не.

Накрая на играта първите три отбора ще получат специални награди, а всичко останали участници възможност за получаване на безплатна читателска карта.

Към фейсбук събитието може да се присъедините тук. Вижте какво още може да очаквате около рождения ден на любимата книжна инфоточка на София тук.

[ + ]