fb
БлогБлогове

„Книга за теб“ започва да работи съвместно с Ozone.bg

2 мин.
БлогБлогове

„Книга за теб“ започва да работи съвместно с Ozone.bg

2 мин.

Първата лична електронна книжарница у нас „Книга за теб“, където книге са специално селектирани от редакторите на сайта „Аз чета“ и Христо Блажев от блога „Книголандия“ започва да работи в партньорство с най-големия онлайн магазин за развлекателен софтуер Ozone.bg от началото на декември. Дългосрочните планове за съвместна работа предвиждат пълна интеграция на двата електронни магазина, така че потребителите да се възползват от позитивите, които всеки от двата екипа предоставя.

Общата работа ще е от полза най-вече за потребителите. Въпреки че на този етап „Книга за теб“ остава на самостоятелен домейн извън Ozone.bg, поръчките ще се обработват от екипа на гейминг-магазина. Независимо от стойността на поръчката, книгите ще бъдат доставени напълно безплатно до всяка точка в страната. На преден план в книжарницата ще продължат да застават прочетени и лично препоръчани заглавия от книжното дуо Александър Кръстев (създател на сайта „Аз чета“) и Христо Блажев (създател на блога „Книголандия“).

„Ozone.bg биха ви препоръчали игра на база на личния си опит в гейминга, а в „Книга за теб“ не насочваме клиентите си към книги, които самите ние не сме прочели и ревюирали. В този смисъл стилът ни на работа си прилича и едно партньорство е повече от логично,“ коментира Александър Кръстев от „Книга за теб“, а Христо Блажев допълни: „Не са много компаниите, в чиито ръце бихме оставили проект, който е плод на толкова лични усилия и любов. С Ozone.bg обаче си приличаме и имаме една и съща цел – да предоставим най-добрия продукт по най-добрия възможен начин.“

„В Ozone.bg искаме да предложим на клиентите си максимално много възможности за приятно прекарване на свободното време. Игрите и филмите са два от начините да изиграеш скуката, а книгите предоставят друга интересна алтернатива,“ обясни Любомир Бабуров, управител на Ozone.bg. “Ето защо от известно време обмисляме начин да добавим книги към нашия каталог, а в „Книга за теб“ видяхме подходящ партньор – те са също толкова фокусирани върху доброто обслужване и личната препоръка, колкото и ние.“

Стартът на партньорството ще бъде отбелязан с много празнични предложения за четящите и станалите вече традиционни за „Книга за теб“ тематични колекции с книги.