fb
БългарияНовини

Лайв банда и екип от 15 души идват заедно със Selah Sue за концерта в София

3 мин.

Броени дни остават до концерта на Selah Sue в София, а подготовката за него тече вече с пълна сила. Екипът на белгийката пристига с два тур буса и тир, пълен със специална техника за шоуто в зала „Универсиада“ още в ранните сутрешни часове на 14-ти май. Специално изработена завеса, осветление и аналогови озвучителни пултове ще бъдат монтирани на сцената на столичната зала, за да могат българските фенове да се насладят по-най добрия начин на очарователната Selah Sue и нейното лайв шоу.

Вратите за концерта, на който „Аз чета“ е медиен парньор, отварят в 19:30 часа в четвъртък. В ролята на подгряващ артист пръв на сцената ще излезе Ramsey Hercules от Boogie.FM. Той ще подготви всички фенове за шоуто, което ги очаква, със селекцията си от преработени и оригинални версии на фънк, соул и дъб парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон.

След него ще се появи и самата Selah Sue, за да потопи българските си фенове в нейното емоционално живо изпълнение на последния си албум Reason!

Вече може да видите и специалното послание за българските фенове на Selah Sue тук:

Selah Sue гостува за пръв път в София, заедно с бандата си, с която в момента обикалят на мащабно турне за новия си албум Reason.

В основата на бандата освен белгийката Selah Sue стоят още четирима професионални музиканти, които отдадено и с внимание към детайла движат заедно музикалния проектсензация “Selah Sue. Зад синтезатора стои белгиецът Joachim Saerens, наред с Erik Rademakers (бас), Yannick Werther (китара) и Jordi Guenes (барабани). Selah Sue споделя, че усеща бандата си като нещо повече от семейство и не си представя да продължи музикалната си кариера без тях.

5-мата действително създават една особено звучна сплав, която те кара да настръхваш при появата си на сцена.

Ако още не сте сигурни дали искате да посетите концерта, със сигурност живите изпълнения на Selah Sue, заедно с бандата, ще ви убедят, че това ще е най-доброто решение за вечерта на 14-и май:

Всички, които няма да успеят да станат част от живото изпълнение на Selah Sue или искат да продължат в същия дух вечерта, организаторите от Eventease са подготвили и официално afterparty в столичния клуб *Mixtape 5*!

Началният му час е 22:30 часа, а специален гост за вечерта ще бъде DJ Досю Амуджев от Groovy Sessions Radio Show, който ще запази соул, фънк и ню джаз атмосферата за всички присъстващи.

Всички фенове, които са си закупили билет за концерта на Selah Sue ще могат да посетят безплатно afterparty-то!

Билети “РАННО ПИЛЕ”: 40 лв. /категория правостоящи/ само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 45 лв. /категория правостоящи/ в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Техномаркет, ОМВ и др./  Седящи места в централните сектори B и C са на цени 60 лв.

Местата във VIP ложата на зала „Универсиада“ са 65 лв.

Фейсбук събитието за концерта може да следите тук, а в нашия календар тук. Събитието на афтърпартито във фейсбук пък може да намерите тук.