fb
България

„Аз чета“ издаде първата е-книга в България за професионални социални мрежи

1 мин.
linkedin

Използването на социални мрежи в България за професионални контакти вече има своята настолна книга. В първия за България проект „LinkedIn – социалните контакти в полза на бизнеса“ социалните мрежи намират своето заслужено място в съвременното ежедневие на всеки човек, амбициран да успее в своя професионален път. Проектът е издаден от Аз чета, сайта за твоята книга.

Безплатното електронно издание е дело на главния редактор на „Аз чета“ Александър Кръстев и е първата крачка към амбицията на сайта да създава и популяризира електронни книги.

В електронната книга са събрани най-важните и полезни съвети за създаването на успешен “социален” профил в най-голямата професионална социална мрежа. Целта е потребителите да постигнат като резултат ефективност чрез оптимизация и умело управление на информацията.

Книгата е полезна, както за начинаещите ентусиасти в социалните мрежи, така и за утвърдени бизнес практици. Потребителите могат да открият съвети и отговори на това, как и до каква степен могат да повишат ефективността на своите профили в социалните мрежи и в частност професионалната мрежа LinkedIn. Изданието е амбициозна задача, написана с лек и ненатрапчив стил, но въпреки това с много информация, която директно може да се приложи в практиката.

LinkedIn – социалните контакти в полза на бизнеса“ се разпространява под свободния Creative Commons лиценз, което позволява тя да бъде достъпна безплатно. Изданието може да намерите и прочетете в специално създаненият уебсайт www.linkedin.azcheta.com.

[ + ]