fb
БългарияНовини

Мария Пеева гостува на Литературен клуб „Читател“ през февруари

1 мин.

Искате ли да се запознаете с интересен и земен, усмихнат и изслушващ, ангажиран и позитивен български писател? Ако отговорът е „да“, не пропускайте февруарската среща на Литературен клуб „Читател“ с гост Мария Пеева – съавторка на романа „Писмо до сестра ми“ и създателка и душа на блога „Мама Нинджа“. Събитието ще се проведе на 20 февруари, вторник, от 19:00 ч. в „Читалище.то“ с водеща Анастасия Карнаух.

Мария не се притеснява от тежките въпроси – в блога си непрестанно засяга проблеми като самотното майчиство, алкохолизма, самотата, трудностите в живота на всяка една жена. Тези и много други теми тя разплита и в дебютната си книга „Писмо до сестра ми“, която написва съвместно с психоложката Люси Рикспуун.

Самата авторка представя себе си така в „Мама Нинджа“:

Не обещавам да ви усмихвам винаги. Понякога може и да ви натъжа, а друг път да ви оставя безразлични или възмутени. Не очаквам от вас на всяка цена да приемете моето мнение, но ще се радвам да чуя вашето. А ако се случи споделеното от мен да докосне нечие сърце, значи мисията ми е изпълнена.

Ако искате да научите повече за романа на Мария Пеева, прочетете при нас възторжените отзвиви на Мартина Ламбова и Преслава Колева.

Литературен клуб „Читател“ е съвместна инициатива на „Читалище.то“ и сайтовете „Читател“ и „Аз чета“. Срещите на клуба се провеждат в последния вторник на месеца в кафе-клуба на „Читалище.то“ на ул. „Лавеле“ №11 (вход откъм ул. „Лом“). Присъединете се към клуба тук.