fb
КнижарницитеНовини

Младши книжарите на Orange Center са звезди в Месеца на детските книги

1 мин.

Международният ден на детската книга ще бъде отбелязан в Orange Center с поставянето под светлината на прожекторите на младши книжарите на веригата. Празникът в книжарниците обаче ще продължи не един ден, а цял месец, като в инициативата се включват и издателствата „Фют“, „Софтпрес“, „Хермес“,“Егмонт“, „Точица“ и „Емас“, както и „Аз чета“.

На 2 април в Orange Center в The Mall, Serdika, Ring Mall и книжарницата на ул. „Граф Игнатиев“ от 14 до 17 часа младшите книжари ще препоръчват книги на свои връстници. А ако сте възрастни – повярвайте ни, просто трябва да им се доверите.

„Те са там, за да помогнат на клиентите да изберат по-лесно подходяща книга за дете и за да покажат на повече деца, че четенето и прекараното време с книги е ценно, забавно и вълшебно. Специална изненана за най-малките клиенти в работните часове на младши книжарите ще са подаръци от „Фют“, „Хермес“, „Егмонт“, Софтпрес“, „Емас“, „Точица“ и Orange Books“, обясняват от Orange Center.

На 22 април (събота) от 10 часа в Orange Books Cafe ще се проведе четене на детски книжки, прочетени от самите деца. Щафетата ще поведат младши книжарите, а всеки гост е добре дошъл да се включи и да прочете откъс от свое любимо детско произведение.

Отпразнувайте месеца на детската книга заедно с младши книжарите на Orange center!
На 2 април, Международният ден на дет…

Posted by Orange center on Tuesday, March 28, 2017