fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на Софтпрес (115)

2 мин.

Advertorial

Издателство „Софтпрес“ отново е готово да ви посрещне на щанда си с книги за цялото семейство.

Тук ще намерите огромен избор от заглавия и всеки ще си тръгне доволен, понесъл в ръка следващата си любима книга (или цял куп такива). Не пропускайте на влизане в НДК да завъртите Колелото на късмета – то може да ви донесе талон с отстъпка до 30%.

Сред акцентите на щанд 115 са абсолютният криминален бестселър “Убийството на художника” от Луиз Пени, единствената в света петкратна носителка на наградата “Агата Кристи”. Запознайте се с инспектор Гамаш, детектив от старата класа, с брилянтен ум и невероятни следователски способности.

За любителите на заговори и конспирации – напрегнатият исторически трилър “Заветът Изида” от Джеймс Дъглъс е вашето четиво! Артдилър и детектив от полицията обединяват сили, за да разгадаят убийството на младо семейство. Двамата тръгват по следите на убиец, обсебен от древноегипетски артефакт, изчезнал в последните дни на Третия райх: Короната на Изида.

По време на панаира ще излезе и дебютният роман на Ава Дилийра “Писма до мъртвите с любов”. Една трогателна история за смелостта на младо момиче, което трябва да намери сили да продължи напред, след като губи най-близкия си човек в нелеп инцидент. Озвучена с музиката на Кърт Кобейн, Ейми Уайнхаус, Джанис Джоплин и The Doors, тази книга ще ви заплени.

Много нови книги ще зарадват и най-малките читатели. Поредицата “Приказна съкровищница” включва две нови заглавия – приказки от загадачната Индия и непознатата Африка, които ще омагьосат въображението на деца и възрастни.

Тук ви очаква и Дерек Фалън с поредицата “Историите на Дерек” – едно щуро приключение за актьори, каскадьори, маймунки и автори на комикси.

На щанда на “Софтпрес” ще намерите бестеслърите, които винаги сте искали да прочетете. Потърсете единствената официална биография на Стив Джобс, написана от Уолтър Айзъксън и “Иноваторите” от същия автор – историята на дигиталната ера, креативността и работата в екип, събрани в една книга. Топлата и емоционална “Напълно изгубили себе си” ще ви накара да погледнете по нов начин към семейството, а “Парижкият апартамент” ще ви отведе на пътешествие с френски шик и бохемски размах.

Екипът на “Софтпрес” няма търпение отново да се срещне с читателите и да ви разкаже повече за предстоящите заглавия! Разгледайте пълния каталог на издателството тук:

[ + ]