fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на Софтпрес (111)

3 мин.

иноваторите уолтър айзъксън

Advertorial

Панаирът на книгата отново е тук, а екипът на издателство „Софтпрес“ изключително много се вълнува от предстоящата среща. На обичайното ни място – на първия етаж, срещу асансьорите вдясно, на щанд 111 – ще ви очакват книги за цялото семейство, сред които да изберете перфектния подарък за всекиго. Този панаир на книгата е изключително специален, защото издателството отбелязва своя 20-и юбилей.

На щанда им ще намерите романи, детски книги, популярна психология и езотерика, самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, компютърни справочници и специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.

Парижкият апартамент, Мишел Гейбъ;Един от най-горещите хитове е Иноваторите от Уолтър Айзъксън. През 2011 Айзъксън запозна света с живота на Стив Джобс чрез биографията, която се превърна в глобален феномен и стана една от най-купуваните нехудожествени книги в историята на човечеството. В новия си шедьовър „Иноваторите” писателят разкрива вълнуващите истории на пионерите на дигиталната революция. Ще намерите още новото заглавие от поредицата „Кросфайър“ на Силвия Дей – абсолютния бестселър „Обсебена от теб“; изтънчената и вълнуваща „Парижкият апартамент“ от Мишел Гейбъл, която ще ви пренесе едновременно в напрегнатото ежедневие на една модерна жена в наши дни и в приказния свят на бел епок и бохемската атмосфера на Париж преди войните; номинираният за MAN BOOKER и носител на престижното отличие PEN/FAULKNER роман „Напълно изгубили себе си“ на Карън Джой Фаулър, който е изключително вълнуващ и трогателен, а тайната, скрита в сърцето му, ще ви разсмее и разплаче едновременно; „Шифърът на Войнич“ разказва за тайнствен кодекс, рисунки на непознати растения и звездни карти в енигматичната книга от Средновековието, останала неразгадана и до днес; напрегнатият трилър Тя отказва да умре“ няма да ви остави, докато не прочетете и последната страница, аНе поглеждай назад“ и неговият нетипичен герой са истинска сензация.

Магическа книга за фокусиВерни на мотото си, от „Софтпрес“ са подготвили цял куп вълшебни заглавия за децата, например „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел. От нея всеки може да научи над 50 фокуса за начинаещи, напреднали и професионалисти. Книгата съдържа снимки, които показват изпълнението на триковете от деца, с ясни инструкции стъпка по стъпка, и дава страхотни идеи за лесни и ефектни декори и костюми, които ще превърнат шоуто на всяко дете в гвоздея на семейната коледна програма.

Пътешествие в чудния свят на математикатаДруго заглавие, което ще излезе ексклузивно за Панаира, е енциклопедията „Пътешествие в чудния свят на математиката“, която ще убеди всяко дете, че математиката може да бъде забавна. Иновативният подход и ясната структура при поднасяне на съдържанието осигуряват на „Пътешествие в чудния свят на математиката“ престижната немска награда за детска научнопопулярна литература „Емис“.

Не пропускайте книгите от поредицата „Играй и учи с Angry Birds“, които успешно съчетават добрите практики на финландската образователна система с любимите на всички деца герои от популярната игра.

Аз правя украса за коледаОбърнете специално внимание на двете зимни книжки – „Сто снежни човека“ е забавна и с очарователни илюстрации, мерена реч, математически и творчески задачи, а с „Аз правя украса за Коледа“ ще прекарате вълшебни мигове с цялото семейство и ще създадете уникална коледна украса, която ще направи празника ви още по-топъл и истински.

Вдъхновените момичета и момчета от Софтпрес ще ви очакват всеки ден с големи усмивки и компетентен съвет.