fb
БългарияНовини

„Нови 101 отбивки“ с премиера и изложба в галерия Credo Bonum

1 мин.

нови 101 отбивки премиераСлед успеха на „101 отбивки“ през 2015 г. Иван Михалев и Елина Цанкова предлагат на изкушените от книгите и пътешествията още 101 кътчета в България, които си заслужава да посетим. Официалната премиера на „Нови 101 отбивки“ се проведе във вторник в галерия Credo Bonum и беше съпроводена с изложба на фотографии от различни дестинации, описани в книгата.

Очаква се живописните места, които авторите са подбрали за събитието в Credo Bonum скоро да поемат из страната – амбицията на организаторите е изложбата да стане пътуваща и да обиколи колкото е възможно повече места из България. Повече информация относно следващите спирки на пътуващата изложбата ще бъде обявена на фейсбук страницата Отбивки.

Акцентът в избора на дестинации е върху малко популярните и диви места, които рядко попадат в туристическите справочници.

За пропусналите събитието имаме добри новини – на 28 май от 12:00 часа в НДК ще се състои още едно представяне на „Нови 101 отбивки“, което е част от културната програма на предстоящия Пролетен базар на книгата.