fb
Книги и киноНовини

Нови актьори и разкрития за „Бриджъртън“ 3

3 мин.

Снимачната площадка на „Бриджъртън“ посреща актьорския състав на сезон 3, който вече е в процес на подготовка, разкриха от Netflix.

Както беше обявено по-рано, новият филм ще се съсредоточи върху романтиката на Пенелопе Федърингтън (Никола Кофлан) и нейната дългогодишна любов Колин Бриджъртън (Люк Нютон). Поемайки поста от шоурънъра на сезон 1 и 2 Крис Ван Дюсен, Джес Браунел сега ще управлява кораба на Регентството, задълбочавайки се в тази последна любовна история, пише Entertainment Weekly.

Историята на Колин и Пенелопе ще бъде адаптирана от четвъртата книга от поредицата на Джулия Куин – „Да флиртуваш с Бриджъртън“ (изд. „Ибис“) Romancing Mr. Bridgerton.

Netflix пусна вълнуващо описание на сезона, достойно за самата лейди Уисълдаун. „Бриджъртън се завръща за третия си сезон и открива, че Пенелопе Федърингтън най-накрая се е отказала от дългогодишното си влечение към Колин Бриджъртън, след като е чула пренебрежителните му думи в последния сезон. Тя обаче е решила, че е време да си вземе съпруг, за предпочитане такъв, който ще ѝ осигури достатъчно независимост, за да продължи двойнствения си живот като лейди Уисълдаун, далеч от майка си и сестрите си. Но поради липсата на увереност, опитите на Пенелопе да се ожени се провалят грандиозно. Междувременно Колин се завръща от летните си пътувания с нов външен вид и сериозно самочувствие. Но той е разочарован да осъзнае, че Пенелопе, единственият човек, който винаги го е оценявал такъв, какъвто е, го приема хладно. Нетърпелив да си върне приятелството, Колин предлага да наставлява Пенелопе, за да ѝ помогне да си намери съпруг. Но когато уроците му започват да работят твърде добре, Колин трябва да се бори с това дали чувствата му към Пенелопе са наистина само приятелски. Ситуацията за Пенелопе си усложнява и при разривът й с Елоиз (Клаудия Джеси), която е намерила нов приятел, докато нарастващото присъствие на Пенелопе прави още по-трудно да се пази алтерегото ѝ на лейди Уисълдаун в тайна“, разкриват продуцентите.

„Бриджъртън“ добави и трима нови членове към актьорския състав – Даниел Франсис, Сам Филипс и Джеймс Фун.

CREDIT: ROBERT WALLIS

Франсис ще пресъздаде Маркъс Андерсън, харизматично присъствие, което осветява всяка стая, в която влезе, привличайки вниманието на някои матриарси – и гнева на други.

CREDIT: TOM BRITTNEY

Тайната самоличност на Пенелопе и откровеността на Елоиз няма да са единствените ексцентричности този сезон. Филипс е лорд Деблинг, описан като мил лорд с необичайни интереси. Но богатството и титлата извиняват почти всичко, така че той няма да има проблем да привлече подходящите млади дами.

CREDIT: MICHAEL SHELFORD

И за да не си помислите, че Бриджъртън няма достатъчно красиви лица, Фун се присъединява като красивия, но глуповат Хари Данкуърт.


Поръчайте романите от поредицата „Бриджъртън“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q3 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.