fb
НовиниОт издателствата

Онлайн книжен панаир с „Прозорец“

3 мин.
Advertorial

Декември отново е тук, а това означава топъл шоколад, коледни подаръци и домашен уют. Въпреки странната обстановка и липсата на физически коледен панаир на книгата, онлайн пространството кипи от алтернативни предложения. Независимо за кого търсите книга, по традиция издателство „Прозорец“ е напълнило коледния си чувал с разнообразни предложения за всички вас. От 1 до 20 декември включително можете да поръчате всички заглавия на издателството с 30% отстъпка от техния сайт, а доставката е безплатна за поръчки над 50 лв.

Веселото настроение на малки и големи е гарантирано с най-новата книга на Мат Хейг – „Дядо Коледа и аз“. Коледа отново е застрашена, но този път е намесен завистливия Великденски заек. Както и предишните две книги от поредицата – „Момче на име Коледа“ и „Момичето, което спаси Коледа“, и това заглавие е с прекрасни илюстрации.

„Защо колите не се движат с ябълков сок?“ и „Енциклопедия на обикновените неща“ гарантират интересни дискусии между всички читатели. И двете издания са луксозни, богато илюстрирани и отговарят на любопитни и нестандартни въпроси, които всеки си е задавал като дете.

За читателите, които искат да избягат далеч, препоръчваме „Съпругата на чаения плантатор“ и „Споделено с вятъра“. Първото заглавие ни пренася в екзотичния колониален Цейлон, където младата Гуен ще трябва да разбере колко семейни тайни може да понесе бракът й, преди да бъде разрушен. Втората книга ни отвежда на реално място в Япония, където ще се научим да даваме втори шанс на самите себе си.

Чудесно попълнение за любителите на трилърите е заглавието „Игри на ума“. Изчезват хора, които на пръв поглед нямат нищо общо един с друг. Но какво ще стане, ако се окаже, че изчезналите не са в опасност, а самите те са опасността?

Тази година ви съветваме да отделите специално внимание на Маргарит Абаджиев и неговата книга „Царят на татарите“. Разтърсващият български роман е базиран на действителни събития от историята ни, преплетени с интригуваща криминална интрига.

И не на последно място, за почитателите на фентъзито сме подготвили „Кой се бои от смъртта“ – епичен роман, вдъхновен от африканската митология. Оние ще трябва да се сблъска със силите на природата и традицията, да опознае духовните мистерии на своята култура, а в края на пътешествието ѝ я очаква самата смърт.

Това е само малка част от препоръките на издателството. Ще откриете още много интересни издания на сайта им. Не се колебайте да се свържете с екипа на „Прозорец“. Той е в готовност да ви посъветва и да ви помогне да изберете идеалния подарък за вас или за някой близък. Въпреки ситуацията в момента Коледата отново ще е книжна!