fb
БългарияНовини

Panodyssey, европейската социалната медия, посветена на творческото писане, очаква своите български потребители

2 мин.
Advertorial

През последните години социалните медии промениха начина, по който създателите споделят съдържание с публиката си, като същевременно позволиха да изгреят нови таланти, особено в музикалната и видео индустрията. А пишещите вече могат да се обърнат към Panodyssey като своя персонализирана социална мрежа – в услуга на авторите и техните читатели.

Медията предоставя на творците огромните си възможности напълно безплатно – достъп до голяма публика и включване в международни екипи, споделяне и коментиране, следване, публикации без реклама и др. От своя страна регистрираните в медията автори могат да публикуват творбите си за безплатно или за платено четене.

Panodyssey обединява писатели и читатели около общи ценности, които съгласуват етиката и дигиталния свят. Платформата не позволява анонимни публикации и дава поле за изява на авторите, където те могат да усъвършенстват своите творчески умения за писане чрез нови формати, като в същото време гарантира авторските им права. Panodyssey е за професионални и непрофесионални писатели, журналисти, блогъри, редактори, преводачи, илюстратори и други творци, които могат да публикуват творбите си и да печелят от тях.

От края на 2022 година Panodyssey предлага възможността за създаване и на професионален акаунт Panodyssey Pro. Професионалният акаунт Panodyssey Pro е за всички фирми и организации, които желаят да разпространяват своето съдържание онлайн с помощта на Panodyssey – медии, издателства, фирми и други организации.

Надяваме се, че Panodyssey ще Ви хареса и тепърва ще създаваме заедно дигиталната европейска творческа Одисея!


За повече информация можете да се свържете с Бизнес център за подпомагане на МСП на тел. 082 821472 и електронна поща [email protected].

Проект CREA  е съфинансиран по Програма „Творческа Европа“ с координатор Panodyssey (Франция) и партньори AGENCIA EFE (Испания), БЦП МСП (България), CAP DIGITAL (Франция), CEIPES (Италия), PRO PROGRESSIONE (Унгария), VENETIAN CLUSTER (Италия), VOXEUROP (Франция) и WORLDCRUNCH (Франция).