fb
БългарияНовини

Предизвикателство към изкушени читатели в конкурс за продължение на роман

1 мин.
Cenata na nadejdata

ИзключитеCenata na nadejdataлно предизвикателство обявиха Bookmart за читатели – да довършат романа „Цената на надеждата“. Най-доброто предложение печели награда от 150 лева, а авторът му получава шанса да се превърне в писател.

Приемането на предложения започва на 05 февруари 2015 г. и продължава до 15 май 2015г.

„Целта е да се даде възможност именно читателите, хората, заради които съществуват книгите, да предложат завършека на романа и да присъдят наградата“, поясняват организаторите.

Ако сте съблазнени от идеята и искате да вземете участие в конкурса, е необходимо да напишете кратко предложение за завършек на романа – в обем от 1 до 2 стандартни страници и да го изпратете на е-mail: bookmart@mail.com, като посочите имена и телефон за връзка.

Предложението трябва да следва основната сюжетна линия на романа, да бъде съобразено с развитието на действието в него и развитието на персонажите. Предложението трябва да се явява естествено продължение на книгата, разбира се.

Петте най-добри предложения ще бъдат публикувани на сайта www.bookmart.bg в срок до 20.05.2015 г. Чрез гласуване на читателите едно от тях ще получи наградата в конкурса. Гласуването ще се проведе в периода 21.05.2015 г. – 20.06.2015 г., а в срок до 30.06.2015 г. ще бъде обявено предложението, избрано в конкурса, както и неговият автор.

Пълните условия на конкурса вижте на сайта www.bookmart.bg/konkurs.