Map Unavailable

Дата/час
24/03/2015 - 02/04/2015
Цял ден

Място
В интернет
Всички
Навсякъде

Категория


Българско фентъзи в IndieGoGo!

Привет!

Казвам се Йордан Желязков и бих искал да споделя с вас този свой проект:

https://www.indiegogo.com/projects/when-they-shine-brightest-a-fantasy-novel

(видеото има и бг субтитри, а под английският текст има такъв и на български)

Това е кампания за групово финансиране на първата ми книга „В Ярката им Светлина“ в IndieGoGo. За първите си 5 дена кампанията достигна 45% от крайната цел! Книгата е фентъзи роман и наскоро бе обявена за един от финалистите в конкурс за фентъзи роман на MBG Books:

Докато тече търсенето на издател в България обаче, реших да преведа книгата и на английски език и да я самоиздам онлайн. В момента преводът е в ръцете на професионален преводач и е преполовен. Именно за това е и тази кампания за групово финансиране в IndieGoGo – за да мога да доплатя превода, както и последвалите редакции.

Ако ви хареса идеята, както на книгата, така и на кампанията – български фентъзи автор, успешно самоиздаден в чужбина – много ще се радвам да ме подкрепите и/или да разпространите новината. Ако кампанията е успешна това ще бъде първият български роман постигнал нещо подобно в тази и други подобни платформи, ще ми гарантира излизане на англоезичния пазар и ще ускори издаването на българския.

Ето и линк към сайта на книгата и блог-пост по темата:

http://yzfantasy.com/bg/2820/kampaniata-mi-za-grupovo-finansirane/

В сайтът можете да откриете също няколко кратки разказа, карти на фантазийния свят, линкове към социални мрежи и всякаква друга информация.

Благодаря!