Loading Map....

Дата/час
18/03/2017 - 19/03/2017
16:00 - 18:00

Място
Sofia Ring Mall


Категория


Два книжни пикника в Sofia Ring Mall този уикенд
Този уикенд имате възможност да се присъедините към забавленията и да чуете откъси от книги, номинирани в категория “Откриватели” (6-8г.).
Двата книжни пикника, организирани от Фондация “Детски книги” и София Ринг Мол, ще се проведат на 18.03. (събота) и 19.03 (неделя) между 16 и 18 часа. Мястото отново е сцената пред H&М, а сред гостуващите четци са авторката Петя Кокудева, Димитър Риков – преводач (“12 танцуващи принцеси”), Габриела Кожухарова – редактор в издателство “Милениум”. Четенето и общуването с малките читатели явно е допаднало на авторката на мотовете и “Моите красиви рога”, затова Радостина Николова отново ще влезе в ролята на четец.
И за двата пикника сме ви подготвили много книжни забавления, като правене на хартиени самолети и импровизирано състезание по примера на героите в “Голямата хартиена мистерия”, която също е сред номинираните заглавия.
Приятелите ни от Ozone.bg пък са приготвили код за отстъпка при покупка на номинираните в “Бисерче вълшебно” 2017 книги, който ще можете да получите по време на събитията.