Loading Map....

Дата/час
22/02/2020
11:00 - 14:00

Място
Работилничка за сладки моменти
Зона Б-5 ул. Одрин бл.14 вх. Д
София

Категория


Книжен брънч с кауза - шоколадово издание

ШОКОЛАД! Привлякохме ли вниманието ти? Чети натам тогава.
Шоколадът е любов. Любовта е шоколад. Книгите също са любов (а логиката очевидно ни е сила). И когато в книгите присъства шоколад под каквато и да е форма, тогава просто се чувстваме ДЛЪЖНИ да направим най-шоколадовото събитие на всички времена!

Коя е любимата ти шоколадова книга? Ние имаме поне 4! Общото между всички тях е, че преливат от шоколадови изкушения и на нас ни омръзна само да си мислим за тях, докато четем – време е да ги хапнем!

Затова на 22 февруари (събота) от 11 ч. в любимата ни Работилничка, ние, книжните сладкарки Деси и Пролет, ще те очакваме за шоколадов брънч – гофрети и палачинки с шоколад, шоколадови сладкиши и още куп шоколадови изненади, които ще запазим в тайна (засега). И понеже Албена е любимата ни шоколадова фея, за вкъщи ще можеш да си купиш и от нейните невероятни ръчно приготвени шоколади с ядки и сушени плодове. Признаваме си – шоколадовите ни сърца вече се топят!

Вход: дарение от 15 лв., което включва сладки изкушения от нашия шоколадов бюфет по твой избор (колкото и каквито си харесаш!) и чаша горещ шоколад (може да бъде заменена с чай или кафе).