Loading Map....

Дата/час
08/07/2020
18:30 - 21:30

Място
The Bookies
ул. Доспат 37
София

Категория


Лятна премиера на “Санаториумът” от Теодора Лилова

Летните книжни представяния на открито са може би най-очакваното завръщане към нормалния ритъм на живот за запалените читатели! Каним ви на премиерата на дебютната книга на Теодора Лилова – “Санаториумът”

⏰ На 8 юли (сряда) от 18:30 ч.
🍃 В очарователната градина на The Bookies
📌 ул. “Доспат” 37

Ще ви посрещнем с музика, малки изненади, лавандулово ухание на лято и отлично настроение! Водещ на събитието ще бъде Милена Ташева от сайта “Аз чета”, известна още като книжен гуру, на чиито препоръки за четене не можеш да устоиш.

📘 “Санаториумът” е история за връзките между детските преживявания и страховете и нагласите в зряла възраст. Книгата е автобиографична и разказва истинската история на Теодора Лилова. Едва седемгодишна тя пристига в морски санаториум „Слънчев бряг“, където ще прекара следващите три години 🌊

“Санаториумът” е книга за дълбоките чувства и за страданието, за болката и амбицията, за желанието да се бориш и да предпазиш себе си, за важността на сънищата и за първите трепети, за пътя на една крехка и много силна душа.

Посетете и сайта на книгата 👉 https://bit.ly/2YM154g

🖊 За автора:
Теодора е психолог по сърце. Чете много и с голям интерес книги за детска и специализирана психология. Опитва се да разрешава проблеми и да помогне на всеки, който потърси помощта ѝ. Най-голямата ѝ победа е тази над себе си.