Loading Map....

Дата/час
07/06/2018
19:00 - 21:00

Място
клуб Алкохол, C2H5OH“ при Столична библиотека
площад П. Славейков 4
София

Категория


Любел Дякоf представя "Сюжети" в София

Любел Дякоf има удоволствието да ви покани на Представянето на дългоочакваната си дебютна стихосбирка „Сюжети“ в клуб Алкохол, Столична библиотека, гр.София ! :)

Десет сюжета, шест от които заемат място си на на корицата, са били заснети по едни от най-любимите и харесвани стихотворения на младата поетеса.Как изглеждат стиховете, когато оживеят, какви истории се крият зад написването им, до колко е изживяното и до колко съпреживяното ? Има ли забранени теми в поезията- расизма, аборта, изневярата, преходността на славата, живота след смъртта ?

Драма, Еротика, Трилър- трите сюжета, които разделят книгата, подтиквайки ни да надникнем под фустата на Провокацията, намигвайки на Смъртта, избирайки винаги суетата на Драмата, пред еднообразието на живота в рамка.

„Сюжети” ще бъде представена от Ива Спиридонова, в качеството си на редактор на книгата, прелестен автор и скорошен основател на издателство „Библиотека България”, съвместно с обичаната от всички Ралица Генчева, която съвсем скоро издаде книгата си „Кой те излъга какво е щастие“, бързо превръщайки се в една от най-търсените на книжния пазар, както и прекрасната Деси Николова, носител на приза „Южна пролет“ за книгата си „Алиса и петък вечер“.

Вероятно, една от най- дълго подготвяните книги – стиховете в нея са писани и изживявани в продължение на години, а корицата и цялостното оформление са отнели повече от шест месеца. Пътят на едното дете, което още на девет пише афоризми за живота и смъртта, през трудностите и цената на написаното, до сътворението на една книга, носеща болка, спасение и сбъдната мечта.