Loading Map....

Дата/час
02/07/2018
19:00 - 21:00

Място
София
София
София

Категория


Представяне на „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“

Този текст не е оправдание за сълзливи и трудни моменти, написано от разгърден и нежен бард, а технологична инструкция, наръчник за експлоатация на мъжа. Чувствах се длъжен да го направя, защото жените често забравят как да ползват това до тях…“

Ще си поговорим с автора Симеон Колев и Мадлен Алгафари за мъжете и жените, за връзките и за нещата от живота, а за вашето добро настроение ще се погрижат няколко много специални дами, които също имат какво да кажат по въпроса…

Внимание! „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ е универсален лекарствен продукт. Използва се за лечение на всякакви неразположения, присъщи на някои представители на женския пол – главоболие, недостиг на любов и внимание, алергия към мръсни чорапи и футбол, целулит, зависимост от чуждо мнение, селфита, лайкове и други. Прилага се за подсилване на имунитета срещу деца, лъжи и изневери, за борба с излишните килограми, за заздравяване на брака и против уроки.

Наръчникът съдържа специална селекция от статии на Симеон Колев, журналист и водещ на сутрешния блок „Стартер“ по BG Radio, публикувани в сайта Edna.bg. Може да съдържа следи от коментари на Мадлен Алгафари.

Възможна е появата на нежелани реакции като стомашни болки, причинени от смях, пристрастяване, безсъние, загаряне на манджи и забравяне на деца в детски градини. Прекратете употребата на продукта, ако сте алергични към истината. Приемайте неограничено при остра нужда от добро настроение. Съхранявайте на място, недостъпно за мъже.