Loading Map....

Дата/час
14/10/2013
18:00 - 19:00

Място
Регионалната библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора
бул. Руски №46
Стара Загора

Категория


Представяне на „Тайната на жената–фараон" от Галина Костова

jenata faraonНа 14 октомври 2013 г. (понеделник) от 18:00 часа в залата на Регионалната библиотека „Захарий Княжески“ Стара Загора ще бъде представена книгата „Тайната на жената–фараон“ от Галина Костова

В третата си книга младата старозагорска авторка се впуска в света на мистериите и загадките на Древен Египет както и на модерния свят. Сюжетът е изпълнен с мистерии, храмове, колоси, пирамиди-всичко това води по загадъчния път към Великият дар на Хатшепсут – жената-фараон и към нейната добре пазена през вековете тайна.

Галина Костова е носител на наградите „Икар“ за 2012 и „Анастасия Тошева“ за 2011 на община Стара Загора, лауреат е на 14 високи отличия от престижни Международни конкурси и на 79 награди от Национални и Областни конкурси в областта на литературата, изобразителното изкуство, компютърната графика, фотографията и мултимедийната презентация. Тази година Галина взе Голямата награда за постижения в област Изкуства за 2012 г. на фондация „Димитър Бербатов“. Тя е и единственият носител от град Стара Загора на отличието Лауреат на фондацията в петгодишната история от връчването на престижните награди.