Loading Map....

Дата/час
05/07/2016
18:00 - 20:00

Място
Книжарница Сиела ФКЦ


Категория


Премиера на книгата "Села и Туризъм" във Варна

„След невероятния успех на новата ни книга на книжния пазар, само за две седмици след излизането ѝ, ние направихме четири срещи с читатели – в Пловдив, Русе, София и Горна Малина. Сега предстои гостуване във Варна, в книжарница Сиела във ФКЦ на входа на Морската градина“, кани един от авторите Гавраил Гавраилов

Гавраил Гавраилов е психолог и пътешественик, търсещ смисъла на щастието в малките неща на село. Роден в Стария град на Пловдив през 1979 г. Не спира да пътува и да разказва, воден от любопитството да среща вълнуващи хора в малките места. Освен страстта си към риболова, напоследък го увлича и винения туризъм в България – пише за сайта www.winetours.bg. През лятото организира „Фестивал на плажното четене“. Има четири книги за пътешествия.

Анна Пелова е писател и графичен дизайнер, отдадена на страстта си към българските носии и нестинарството. Родена в София през 1989 г. След навършване на пълнолетието си живее и работи в няколко страни по света (Англия, САЩ, Мароко, Япония), преди да се върне обратно у нас и да се посвети на каузата си да популяризира красотите на България. Пише в сайта www.greatnomad.com. Това е втората ѝ книга за туризъм, има и роман, който попадна във финалната десетка за Нов български роман на „Сиела“.

Михаил Михов е планински водач и пътешественик, разказващ за скритите туристически бисери из нашите земи. Роден през 1981 г, живее в Русе. Щастливо омъжен. Не спира да работи за една по-чиста България. Активно участва в образователни и практически проекти, свързани с туризма и биоразнообразието на Дунавския регион. В момента работи като експерт по туризъм на свободна практика. Пише статии за различни медии. Съавтор в две книги за селски туризъм.