Loading Map....

Дата/час
05/04/2023
18:30 - 20:00

Място
Dada Cultural Bar
ул. "Георги Бенковски" 10
Sofia

Категория


Премиера на „Мадам Екзюпери и звездите на небето“ и парти за третия рожден ден на „Лемур“
През изминалите седмици отбелязваме третия си рожден ден с различни промоции, игри и изненади, но дойде време да го отпразнуваме и на живо. И какъв по-хубав начин да го направим от това да си поговорим за вдъхновяваща нова книга?
Заповядайте да представим романа „Мадам Екзюпери и звездите на небето“ от Софи Вияр, а след това ще вдигнем наздравица по повод 3 години Издателство „Лемур“!
Романът на Софи Вияр ни представя една изключително интересна, темпераментна, смела жена, която вдъхновява Антоан дьо Сент Екзюпери за най-емблематичното му произведение. По време на събитието ще ви разкажем повече за съдбата на Консуело, за срещата й с Антоан, за написването на „Малкият принц“ и паралелите с реалната история на знаменитата двойка.
Специално участие в премиерата ще вземе доц. Георги Лозанов, който ще разкаже малко известни факти за „Малкият принц“ и творчеството на Екзюпери. Журналистката и телевизионна водеща Анна Ангелова ще прочете интригуващ откъс от романа. А красиви музикални изпълнения от Милена Златарова (виола) и Павел Златаров (цигулка) ще ни потопят в атмосферата на книгата.
Подготвяме и други изненади и – както подобава на истински празник – ще ви посрещнем с вино и с много добро настроение!