Loading Map....

Дата/час
24/03/2017
19:30 - 21:00

Място
Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София

Категория


Премиера на "Тя е моя" от Иво Христов

Едно момче твори в името на своята първа обич. Едно момиче започва да се влюбва чрез думите, които ѝ посвещава. Могат ли думите да породят любов? Ще успее ли крехкото прекрасно чувство между двамата да оцелее в сблъсъка с престъпен ум, белязан от пагубна страст и мисъл за отмъщение? Или това ще промени живота им завинаги. Какво се крие зад магическите и иначе тъй вълнуващи думи: „Тя е моя“?

На тези въпроси ни дава отговор един писател, който е почти на възрастта на своите герои. В третата си подред книга младият автор Иво Христов отново с необичайна вещина ни въвлича в един водовъртеж от емоции и динамични ситуации и ни държи в напрежение и страх с всеки ред на творбата си. Обич, страст, омраза, жажда за мъст се препрлитат в миналото на един мъж и го тласкат към лавина от престъпления, от които изходът е ужасяващ.

„Клубът на пътешественика“ е място за пътешествия из различни светове. На 24 март ще имаме възможността да чуем различното, зловещо приключение из света на Иво Христов и неговата трета книга „Тя е моя“.

Цената на книгата е 8 лв. Тези, които няма да имат възможността да дойдат на премиерата, могат да я пръчат като пишат на лично съобщение на официалната му фейсбук страница – Иво Христов.