Loading Map....

Дата/час
07/07/2016
19:00 - 20:30

Място
Хотел „Маринела“
бул. Джеймс Баучър 100
София

Категория


Премиерата на книгата „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“

В началото на лятото издателство „Апостроф“ публикува книгата „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ от режисьора Стилиян Иванов. Книгата е продукт на желанието на автора да разкрие тайната на щастливия и здравословен живот и да сподели с читателите знанията си за лечебната сила на храната.

Със специалното участие на д-р Людмила Емилова

Стилиян Иванов е автор и режисьор на повече от 40 документални филма, някои от които се излъчват в цял свят. Успехът на първата му книга „BG ТАЙНАТА. От Орфей до Ванга“ го убеждава, че трябва да продължи мисията си да събира знанието, опита и съветите на забележителни българи в полза на хората.

 „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ ни запознава в детайли с лечебния ефект от гладуването по системата на Лидия Ковачева. Техниката и ефикасността на този метод са изключително популярни и признати в цял свят, но само петдесет лекари на планетата притежават официални права за прилагането му. Един от тези международнопризнати специалисти е българката Людмила Емилова.

Книгата позволява на читателите да опознаят системата на Лидия Ковачева чрез думите и практиката на нейната най-изявена ученичка – д-р Емилова, която избира да прилага системата на плодолечението като най-олекотена форма на лечебно гладуване. На страниците на изданието варненската лечителка споделя своя 20-годишен опит и натрупаните знания, подкрепяйки ги с академични и научни факти.