Loading Map....

Дата/час
03/06/2020
19:00 - 21:00

Място
Южен парк, София
Южен парк
София

Категория


Смълчаният читателски клуб №6: На открито

Смълчаният читателски клуб на Trouble Bakers се завръща с опит (дано да е успешен!) за издание №6! Време е за половин рожден ден, половин торта и цялостно читателско преживяване на открито!

Ние много обичаме пикниците и винаги сме чакали с голямо нетърпение времето да позволява хапване и четене навън. Затова подновяваме сбирките си, но ги местим на чист въздух. Всичко останало ще си е същото.

Следва описание за тези, които досега не са били част от това тихо (в първата си част), вкусно (и пивко! във втората част) мероприятие:

Добре дошъл в нашия Смълчан читателски клуб (Silent Book Club)! Сигурно „тих“ е по-подходяща дума, но ние обичаме своеволията!

Датата е 3 юни, денят – сряда. Часът, както и преди е 19, а мястото този път е Южен парк – ще доуточним коя точно е „нашата“ полянка по-късно. Местата отново са ограничени, защото макар и на въздух, искаме да има достатъчно пространство и да няма струпване на много хора.

Какво предстои?

📖 1 час четене на книга по избор – няма задължителна книга! Всеки носи това, което иска да чете, без да се съобразява с останалите.
🥧 1 час сладки приказки и още по-сладки книжни вкусотии – ако нямаш желание да се включиш в тях, просто си тръгваш! Да, разбра ни добре – не е нужно да стоиш и да обсъждаш книги с останалите или да хапваш, ако не искаш.

Остана най-важният въпрос: Как да се запишеш?
Не ти искаме имейла, нямаме намерение да те спамим. Изпрати ни лично съобщение тук (на страницата ни във Фейсбук) и просто кажи, че искаш да ти запазим място. Това е! May the odds be ever in your favor!

Носи си постелка и стискай палци метеорологичната и епидемичната обстановка да са на наша страна! За останалото ще се погрижим ние. Обещаваме ти едно наистина специално издание на безспорно най-чудното книжно събитие!

Вход с дарение (в СПЕЦИАЛЕН буркан, без фиксирана сума) за нашите вкусни книжни сладкиши и солениши с кауза!