Loading Map....

Дата/час
15/09/2013
12:00 - 13:30

Място
Книжен център „Гринуич“
бул. „Витоша“ 37
София

Категория


Големият финал на „Забавното лятно четене“ 2013

Организаторите на инициативата „Забавното лятно четене“ – Столична библиотека и детският портал Az-deteto.bg, част от Инвестор.БГ. АД – имат удоволствието да Ви поканят на закриващото събитие на националната кампания „Забавното лятно четене“ 2013, на което ще представят резултати от кампанията, както и най-интересните и любопитни моменти от тази година.

Големият финал  ще бъде на 15 септември (неделя) от 12 часа пред книжарница „Гринуич“ на бул. „Витоша“ 37 в София. Тогава ще станат известни победителите във всички категори – най-четящ град, най-четящо училище, най-четящо дете и най-четена книга през лятото.

През 2013 „Забавното лятно четене“ ще даде три нови специални награди. Те ще са за най-активния читател – детето, прочело най-много книги от самото начало на кампанията; за най-млад активен читател – тази награда ще е за дете от  1 клас, което е прочело най-много книги от всички първокласници в страната и, разбира се, ще има награда за най-интересен коментар от тазгодишната кампания.