fb
Книги и киноНовини

Трейлърът на „Шантарам” разкрива Хънам като избягал затворник в Бомбай

2 мин.
Чарли Хънам и Антония Деспла в сериала „Шантарам", премиера на 14 октомври 2022 г. по Apple TV+/Снимки: Apple TV+

Apple TV+ пусна трейлър и нови кадри на предстоящия сериал, базиран на книгата “Шантарам” от Грегъри Дейвид Робъртс (изд. „Оргон“). В главната роля влиза Чарли Хънам, който виждаме като беглец, живеещ в Бомбай. Уединението му обаче е застрашено, когато се влюбва в мистериозна жена. Премиерата се очаква след месец.

Трейлърът на „Шантарам” показва Хънам като Лин Форд, беглец от затвора, който осъзнава, че ще трябва да прекоси половината свят, ако иска да остане на свобода. Така се озовава в Бомбай, Индия, където бавно започва да гради нов живот. Разбира се, Форд открива по трудния начин, че никой не може да остане скрит завинаги.

В допълнение, трейлърът разкрива трилър аспектите на поредицата, особено връзката на Форд с Карла Саарнен (Антония Деспла). Виждаме и как в Бомбай Форд намира път към изкуплението, което ще направи живота му още по-труден, ако бъде принуден да избяга още веднъж.

Сериалът „Шантарам” е създаден от Стив Лайтфут и Ерик Уорън Сингър, адаптиран от едноименния бестселър на автора Грегъри Дейвид Робъртс.

Освен Хънам и Деспла, актьорският състав на Шубам Сараф, Електра Килби, Фейзал Бази, Лука Паскуалино, Антония Деспла, Али Хан, Суджая Дасгупта, Венсан Перез, Дейвид Фийлд, Александър Сидиг, Габриеле Шарницки, Елъм Есъс, Рейчъл Камат, Матю Джоузеф и Шив Палекар.

Както „Аз чета” вече писа, Apple TV+ представя премиерата на „Шантарам” с три епизода на 14 октомври. Останалите девет епизода ще се излъчват всяка седмица всеки петък до 16 декември.

Можете да гледате трейлъра и да разгледате останалите нови изображения по-долу:

Вижте официалния синопсис тук:

„Шантарам“ проследява беглец на име Лин Форд (Хънам), който иска да се изгуби в оживения и хаотичен Бомбай от 80-те години. Сам в непознат град, Лин се бори да избегне неприятностите, от които бяга на това ново място. След като се влюбва в енигматична и интригуваща жена на име Карла, Лин трябва да избере между свободата или любовта и усложненията, които идват с нея.


Можете да поръчате „Шантарам“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azchheta22q3 при завършване на поръчката си.