fb
БългарияНовини

Участвай във второто издание на конкурса „Градът през моя поглед“

1 мин.
konkurs

konkursФондация „Град и посоки“, Градското списание и Община Варна обявяват конкурс за литература и фотография „Градът през моя поглед“. В конкурса могат да участват младежи на възраст от 16 до 23 години от Варна и региона, в две категории: литература (есе, разказ, приказка, стихотворение, очерк) и фотография.

Текстовете трябва да са в обем до 3 стандартни страници (формат Word, 30 реда по 60 знака) и да изразяват личното отношение на автора по темата за града, в който живеят.

Фотографиите могат да са черно-бели или цветни, с максимални размери на всяка творба до 150 см всяка страна (JPG, PNG, TIFF).

Конкурсът е явен. Един автор може да участва с един текст, който може да е бил публикуван, но не е награждават в други конкурси или с две фотографии, които също не са били награждавани. Допуска се участие и в двете категории. Всички участници трябва да посочат трите си имена, възраст, телефон и e-mail за връзка на konkurs@urbanmag.com в периода 1 септември – 15 ноември 2015 г. включително.

Резултатите ще бъдат обявени на 20 ноември.

Жури в литературния конкурс са Елена Владова, Мариан Желев и Огнян Антов. Фотографиите ще се публикуват във Фейсбук страницата на Градското списание и за тях ще гласуват читателите на изданието. Победителят ще бъде избран въз основа на събраните гласове.

Текстовете ще бъдат публикувани в интернет издание Градското списание и в електронен сборник заедно с фотографиите, който ще бъде достъпен безплатно.

 

[ + ]