fb
От издателстватаСпециални

Влез в мислите на Крисчън Грей преди всички останали

1 мин.

Падаш си по еротични романи с „по-твърд“ характер? Обичаш истории, в които богаташи се отдават на по-опасни любовни приключения? Значи вероятно си един от милионите фенове на поредицата „50 нюанса сиво“ и с нетърпение очакваш излизането на български на новия роман на Е. Л. Джеймс „Грей“. Е, сега можеш да изпревариш всички останали на опашката и да влезеш в мислите на мултимилионера с откъс от книгата.

Българските издатели на книгите на Джеймс „БАРД“ ни разказаха, че ексклузивното съдържание се получава след регистрация с мейл на техния сайт. Кампанията върви под мотото „Изпревари всички и влез в мислите на Крисчън Грей“ и ще продължи до 10 август, когато е премиерата на романа на български.

Спин-оф заглавието, разказващо случващото се в „50 нюанса сиво“ от гледната точка на Крисчън, излезе на английски в края на юни и вече би няколко рекорда. Въпреки негативните ревюта от критиката, книгата се превърна в най-бързо продавания роман за възрастни във Великобритания, достигайки до впечатляващите 650 хил. продадени копия само за първите три дни.