fb

Книжарници "Хермес" препоръчват, виж какво!

Не пропускайтеПанаирът

Запознайте се с книгата „Мида, раковина и море“ на 22 май в НДК

1 мин.

1_c3d64430ce0151a508971d58da426b2aAdvertorial

Представяме ви най-новата книжка на Издателска къща „Анубис“ – „Мида, раковина и море“, с автор талантливият поет и музикант Борислав Мирчев. Тя е предназначена за малките ученици от началния курс и с нея издателството поставя началото на една оригинална поредица от книжки за ваканционните дни, която съчетава класическото печатно издание с модерни електронни ресурси.

На страниците на „Мида, раковина и море“ ще намерите забавни детски стихотворения на морска тематика, конструктивни приложни макети, покана за участие в конкурса „Моята лагуна“ и най-важното: възможност за достъп до интерактивни игри и песни от всяко мобилно устройство или компютър.

„Мида, раковина и море“ е едно вълнуващо морско приключение за цялото семейство. Тя е вашият най-сполучлив избор за летните ваканционни дни. Само с индивидуалния код от книжката ще може да станете активни членове на ваканционен клуб www.clubvakancia.com!

Ако сте на възраст от 5 до 105 години, елате на 22 май в 11.00 ч. в НДК, сцена ляв полуетаж, за да участвате в атрактивното шоу на Издателска къща „Анубис“ „Здравей, ваканция“!

Време е за една вълнуваща среща
с морето и книжката „Мида, раковина и море“,
с музиката и песните на Боби Мирчев,
със забавленията и оригиналните приложни макети,
с игрите – в сайта www.clubvakancia.com,
с изненадите – в конкурса „Моята лагуна“.

Обещаваме ви много песни, танци и добро настроение!