Единственото по-хубаво от новите книги са още нови книги. Вече 14 години в „Аз чета“ споделяме с вас любимите си заглавия, нови открития и вскякави книжни приключения. През тези години открихме страхотни приятелства и създадохме партньорства, които ни помагат да растем заедно. И искаме да ги споделим с вас!

На тази страница ще откриете пълен списък с кодове за отстъпка за любими книжарници, издателства и магазини. Те ще ви помогнат да се сдобиете със следващите си любими книги и да попълните пропуските в библиотеките си на по-добри цени. С използването на нашия промокод ще ни помогнете да развиваме дейността на „Аз чета“ и ще подкрепите проекти като „Писател назаем“ и „Проект 48“.

Ozone.bg

В свят, в който съществува Ozone.bg, няма как да ти е скучно. Изключително специално партньорство, което започна през през 2012, когато онлайн книжарницата на Александър Кръстев и Христо Блажев стартира работа със специализирания онлайн магазин за развлекателен софтуер Ozone.bg. Останалото е история и покорени книжни върхове.

Използвайте промокод azcheta20q4 за книги и други ненамалени продукти от Ozone.bg и вземете 5% отстъпка. Промокодът се прилага при завършване на поръчката и се обновява, така че следете страницата за най-актуалните новини.

Издателство Ай Си Ю (ICU)

Зад загадъчната абриевитура ICU се крие бутиково издателство за класна литература, основано през 2012 г. ICU означава I SEE YOU – виждам те такъв, какъвто си, различен от мен, и те уважавам. В каталога на издателството ще откриете стойностна съвременна преводна и българска литература, посветена на теми като дом, път, човечност, травма и преодоляване. Книгите с логото на ICU събират разпилени парченца любов, мечти, спомени и ги претопяват в стоплящи сърцето мигове. За нас книгата не е самоцел, а път един към друг.

Използвайте промокод azcheta за 5% допълнителна отстъпка на всички книги и комплекти.

Издателство AMG

AMG е издателство, посветило се на мисията да вдъхновява читателите. В каталога им ще откриете книги за умствено, духовно и физическо самоусъвършенстване, знакови бизнес заглавия (сред които книгите на любимия ни сър Ричард Брансън!), внимателно подбрани романи и издания, насърчаващи креативното мислене.

Използвайте промокод azcheta за 10% допълнителна отстъпка на всички книги и комплекти.

Издателство Artline Studios

Artline е издателството с един от най-забележителните корици и издания. В каталога им откриваме епични фентъзи поредици, научна фантастика, която ни отвежда в далечния космос, любими young adult заглавия и много, много комикси! Мисията на издателството е да предоставя на читателите разнообразие от висококачествени комикси на български език. С логото на Artline Studios са излезли на пазара комикси като Блексед, Acтepиĸc, заглавия от вселената на Marvel и др.

Използвайте промокод azcheta за 10% отстъпка. Кодът не важи за заглавия, които вече са в промоция.

Издателство „Дъбови листа“

„Дъбови листа“ е издателство за детски книги, основано от писателката и илюстратор Нуша Роянова. Тя е автор на поредица картинни книги, в които разказва истинските истории на кучето Джак, котката Ема, котките Фатиб и Конди и още много. В каталога на издателството ще откриете детски книги с големи сърца като историята Жабчето Жо, прасенцата Туут и Пъдъл и специалното издание на приказките на Андерсен с илюстрации на белгиеца Кантен Гребан. Не проускайте „Мама“ и „Любов“ – не просто книги, а изкуство. Двете луксозни издания за възрастни са създадени от писателката Елен Делфорж и илюстратора Кантен Гребан.

Използвайте промокод azcheta за 10% отстъпка (не важи за намалени заглавия или колекции).

Издателство „Мармот“

„Мармот“ е семейно издателство за детска литература, което публикува книги за мечтатели. В портфолиото на издателството ще откриете съвременна художествена литература от български и чужди автори. Издателство „Мармот“ избира и публикува книги, които пленяват сърцата и вниманието на съвременните деца (и малко по-пораснали читатели). Надникнете в гардероба, където ви очакват историите на пухкавите мотове, приключенствайте със Синьокрачко и Жужа и не забравяйте да надникнете под леглото, за да проверите дали чудовището ви си е там. И не забравяйте, че четенето е преди всичко удоволствие.

Използвайте промокод azcheta за 10% отстъпка.

Издателство „Парадокс“

Литературата (с)мисъл ви очаква. Открийте знакови автори като носителката на Нобелова награда за литература Светлана Алексиевич, култовия Виктор Пелевин, украинските бунтари Сергий Жадан и Юрий Андрухович. Очакват ви още събраните съчнинения на Керуак и Хенри Милър и изключителни примери от европейската и световна литература.

Използвайте промокод azcheta за 10% отстъпка.

Издателство „СофтПрес“

„СофтПрес“ започва пътя си като специализирано издателство за компютърна литература, но днес е сред любимите на читатели от всички възрасти. В каталога им ще откриете световни бестселъри като мемоарите Барак и Мишел Обама и биографиите на Уолтър Айзъксън, мистериите на Луиз Пени, любопитни истории за пътешествия, смразяващи кръвта трилъри и изумителни илюстровани издания за малки и големи. В последните години с логото на издателството се появиха страхотни заглавия от български автори като Радостина А. Ангелова, Мария Пеева, Христо Стоичков и Владимир Памуков, Невена Басарова, Елена Павлова и др.

Използвайте промокод azcheta20 за 20% отстъпка от коричната цена. Кодът не важи за заглавия, които вече са в промоция.

Магазин „Читател“

В Магазин „Читател“ ще откриете голямо разнообразие от качествени тениски, чанти, чаши, канчета, значки и много други подаръци с готини щампи. Не пропускайте различните колекции, вдъхновени от книгите и литературата!

Използвайте промокод azcheta за 10% отстъпка.

Страницата се обновява, така че проверявайте за нови кодове за отстъпки. Ако имате книжарница и онлайн магазин и искате да предоставите код за отстъпка за читателите на „Аз чета“, не се колебайте да се свържете с нас на editors@azcheta.com .