Създаден преди повече от 15 години и многократно награждаван, „Аз чета“ се утвърди като водещият български сайт за книги и четене. Това ни създава лоялна аудитория, с която поддържаме постоянен контакт чрез социалните мрежи и срещи на живо, и ни прави предпочитан партньор за почти всички големи литературни събития в България през последните няколко години.

Без значение дали сте издател, организатор на събития или представител във външна за книжния бранш компания, можете да ни поканите да партнираме на събития или проекти, свързани с книгите, четенето и насърчаването на грамотността по всякакъв начин. Едно подобно партньорство в „Аз чета“ ще Ви гарантира допълнителна разпознаваемост сред нашата аудитория, но най-важното – позициониране на Вашите спонсори.

Пример: При уговорка за медийно партньорство с нас, ние ще публикуваме материали за проекта/събитието със споменаване на всички останали партньори и спонсори, подготвени от наш редактор ексклузивни текстове, както и банер в рамките на рекламните позиции на сайта. Срещу това бихме очаквали да получим позициониране на логото на „Аз чета“ на всички промоционални материали на проекта/събитието, споменаване на името на сайта в съобщенията до медиите и получаване на тези съобщения ден преди останалите медии, които не са официални партньори.

В „Аз чета“ подбираме внимателно проектите, на които партнираме. Затова не е изключено да откажем предложение за партньорство, ако сметнем, че то няма да допринесе за развитието на нашата аудитория или не отговаря на политиката на сайта. Това обаче не трябва да Ви отказва, а напротив – да Ви стимулира да потърсите по-добро позициониране на проекта си сред правилната книжна аудитория именно чрез „Аз чета“.

Запитвания за медийни партньорства можете да отправяте към нашия екип на e-mail editors@azcheta.com.