Loading Map....

Дата/час
18/05/2017
19:00 - 21:00

Място
Читалище.то
ул. "Лавеле" 11
София

Категория


Аз чета представя Издателите: Велизара Добрева от Егмонт

Как се поддържа успешно издателство от световна група на малък книжен пазар като българския? Как се разпознава добрата книга за деца и подрастващи? И любимото ни: Четат ли младите хора в България?

Екипът на „Аз чета – AzCheta.com“ вече е подготвил редица въпроси към изпълнителния директор на издателство „ЕгмонтВелизара Добрева. Тя ще гостува в Читалище.то като част от серията събития „Издателите“, в рамките на която ви запознаваме с хората, създаващи книгите у нас.

Велизара Добрева е част от екипа на Егмонт още от старта на издателството през далечната 1991 г. В продължение на 21 години е Търговски директор, а от август 2012 г. е начело на компанията в България. През годините е участвала в многообразни международни корпоративни проекти, а през 2008 г. печели наградата за най-добър иноватор, учредена от Egmont Kids Media.

Дългогодишният ѝ опит в маркетинга, общуването с клиенти, търговски и лицензионни партньори, разработването на продукти, генерирането и осъществяването на новаторски идеи, както и цялостното управление на бизнеса и визията ѝ за бъдещето са основата на успеха на издателството през годините.

Зари, както всички я наричат, е Магистър по теоретична физика от Софийски университет и MBA по Мениджмънт от University of Lincoln, United Kingdom. Има много любими занимания, но най-близко до сърцето ѝ е гмуркането.

Входът за събитието е свободен, но за да ни помогнете да планираме по-добре пространството, препоръчваме да се регистрирате през формата в Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/34581609525.

Ако желаете, можете да направите и дарение през PayPal, с което да подпомогнете дейността на Читалище.то!