Loading Map....

Дата/час
25/09/2018
20:00 - 21:30

Място
online
deltichko
София

Категория


Аз чета представя "Писателите": Николай Терзийски

Време е за втори сезон на нашата рубрика #Писателите, която ви среща с някои от най-интересните съвременни български автори.

На 25 септември наш гост ще бъде Николай Терзийски!
Неговият дебютен роман „Отлъчване” (ИК „Жанет 45”) бързо спечели сърцата на читателите, а през 2018 година бе отличен с голямата награда в категория проза от Националния конкурс за дебютна литература Южна пролет.

Николай Терзийски е роден в Смолян, работи като журналист и публикува авторски разкази, есета, ревюта в блога си „Терзилъци“. На какви други интересни занимания посвещава времето си? Откъде черпи вдъхновение? Какво ни е подготвил в следващия си роман? С тези и още много въпроси ще го засипем на 25 септември от 20:00 часа!

Каним ви да се настанени удобно на дивана вкъщи или пред любимото ви устройство, където и да се намирате, и да гледате интервюто ни на живо във Facebook страницата на „Аз чета”!

Напомняме ви, че в последната част на рубриката гостуващият автор отговаря на вашите въпроси, така че запишете датата в календара си и не пропускайте новият епизод на #Писателите!