Loading Map....

Дата/час
21/01/2019
18:00 - 20:00

Място
Галерия Credo Bonum


Категория


Чети така, както ти харесва - аудиовизуална изложба на Storytel

Каним ви на официално представяне на Storytel в България! През 2019 всеки има свободата да чете така, както му харесва! В България вече е Storytel – водещата европейска стрийминг платформа за аудиокниги и дигитално съдържание, която предлага на нашия пазар стотици заглавия на български и хиляди на английски език. По този повод Ви каним на една аудиовизуална изложба, създадена специално за официалното представяне на бранда в България, която ще повдигне завесите на каталога, жанровете, авторите и гласовете в платформата на Storytel.

Заповядайте на 21 януари 2019 г. (понеделник) в галерия Credo Bonum на ул. Славянска 2 от 18:30 ч. на официалното събитие за представяне на Storytel в България. Аудиовизуалната инсталация можете да посетите от 19 януари (събота) до 23 януари (сряда) в галерията с работно време от 10 до 19 часа с вход свободен.

Storytel e лидер на пазара на аудиокниги в Северна Европа и дава достъп до неограничено съдържание от книги и статии във всякакви жанрове срещу месечна абонаментна такса, подобно на вече познати у нас стрийминг услуги като Netflix и Spotify. Услугата е достъпна чрез мобилна апликация, която може да се инсталира на всякакви мобилни устройства. Storytel е първата абонаментна услуга за аудиокниги на българския пазар с фокус върху българското съдържание, включително класически произведения, съвременни романи, поезия, книги за деца, книги за мениджмънт и самоусъвършенстване, статии и публицистика, оригинални аудиосериали и други.

В България Storytel започва с каталог от стотици заглавия на български и повече от 50 хиляди на английски. Българското съдържание включва актуални български книги на съвременни автори като Алек Попов, Георги Господинов, Александър Шпатов, Михаил Вешим, Васил Георгиев, Емил Андреев, Калин Терзийски, Ангел Игов, Богдан Русев, Виргиния Захариева, Елена Алексиева, Деян Енев, Иво Сиромахов, Радослав Парушев, Георги Тенев и други. Платформата предлага и задължителни класики, произведения за деца, съвременна и класическа чужда литература и разнообразна поезия.

Застъпени са също световни бестселъри, разкази, романи, жанрове като трилър и съспенс, тийн литература, еротика, фантастика, литература за бизнес и самоусъвършенстване и други. Kaталогът предлага и уникално съдържание с бранда Storytel Original, където могат да бъдат намерени оригинални аудиосериали, създадени специално за слушателите на платформата. Записите на книгите са направени с участието на талантливи български актьори като Стоян Алексиев, Даниел Цочев, Симеон Владов, Ицко Финци, Стефан Младенов, Линда Русева, Лидия Михова, Димитър Кръстев, Яна Кузова, Стефан Иванов, Никола Стефанов, Христо Чешмеджиев, Илиана Коджабашева, Петър Мелтев и много други.