Loading Map....

Дата/час
21/08/2016
17:00 - 20:00

Място
читАлнЯта


Категория


Детска работилница за рисувани камъчета в читАлнЯта

Пространството около читАлнЯта ще бъде запазено за най-малките любители на книжните приключения децата. читАлнЯта и екипът на Detskiknigi.com са подготвили истински вдъхновяваща, много забавна и любопитна работилница за рисувани камъчета.


Децата и родителите имат възможност да научат повече за нашата азбука, за кирилицата и глаголицата. Да научат още да изписват буквите на двете азбуки върху камъчета и да се обучат да разчитат тайния код на детективската кореспонденция, докато се забавляват.

По време на работилницата не пропускайте възможността, ако Вашето дете още не е читател в читалнята, да му направите читателска карта. Достатъчно е само да дарите една книга – съвременна, художествена литература на български език (може и съвременна детска книга). Читателската карта дава библиотечен достъп до цялата колекция от близо 5000 заглавия на читАлнЯта. Всички тях, както и ориентировачен списък с книги за дарения, може да разгледате на сайта www.читалнята.bg

Играта се провежда в партньорство със сайта “Детски книги” – www.detskiknigi.com
Всички събития за рождения ден на читАлнЯта се осъществяват с подкрепата на VIVACOM, парньор на читАлнЯта още от нейното създаване.