Loading Map....

Дата/час
17/11/2019
17:00 - 18:30

Място
Литературен клуб „Перото“, НДК


Категория


Дискусия за идеите без граници – Георги Господинов и Теодор Ушев

На 17 ноември (неделя) 2019 г. – 17,00 ч. – в Литературен клуб „Перото” в НДК – точно преди прожекцията на „Физика на тъгата”– новия филм на Теодор Ушев по романа на Георги Господинов, авторът на книгата „Идеи без граници” Даниел Ненчев организира среща-разговор с приятели и почитатели на двамата световни артисти от България.

Със свои възгледи, истории, критики и впечатления, свързани с произведенията и личностите на Господинов и Ушев, в дискусията ще участват Владо Пенев, Теодора Духовникова, Влади Люцканов, Антоанета Бачурова, Манол Пейков, проф. Виолета Дечева, Надя Радулова, Иван Ланджев, Лъчезар Лазаров, Марин Бодаков и други техни съмишленици, близки, изследователи, читатели и зрители.

В събитието ще бъдат включени и специално подготвени откъси от интервюта и игри на думи между Daniel Nenchev, Георги Господинов и Теодор Ушев.

По време на събитието ще можете да закупите книгите „Идеи без граници“ (изд. „Книгомания.бг“) от Даниел Ненчев и новото издание на „Физика на тъгата“ (осмо издание; изд. „Жанет-45“) от Георги Господинов.

Входът е свободен.