Loading Map....

Дата/час
15/11/2018
18:00 - 19:30

Място
Радио Стара Загора – фоайе
ул. Св.Княз Борис I 75
Стара Загора

Категория


Елена Чамуркова представя "Обществена поръчка" в Стара Загора

Над 20 години Елена Чамуркова е политически репортер във Велико Търново. Преди година тя напуска професията, за да се занимава с докторантурата си по политически науки във Великотърновския университет и в същия ден написва първия абзац на първия си роман.

„Обществена поръчка“ е разтърсващ политически трилър, в който се преплитат художествена измислица и реално случили се събития. Вълнуваща история за корупция, власт, политика, журналистика и за мръсните тайни помежду им.

За книгата:

Пламен Радев е хладнокръвен и пресметлив управник, устремил се на всяка цена към втория си светски мандат. Антоанета Първанова, институция в града – главен редактор и собственик на издателска къща „Антика“ и най-тиражния областен всекидневник „Полет“. Жена с огромна власт и влияние, без предразсъдъци, но и без личен живот, която знае как да подчини събития и хора на личния си интерес. Атанас Пашов – Пъшо е крупен предприемач, кръстник на кмета и негов финансов и политически благодетел, който го държи с космически комисионни от обществени поръчки. Лора Маринова от амбициозна и напорита репортерка, отдадена единствено на кариерата си, ще израсне до чувствена млада жена, която освен любовта ще открие много истини и лъжи за света около себе си. Николай Мартинов е успял млад предприемач със собствен солиден бизнес. Бунтар по природа, той знае, че не може да промени системата, но ще се опита да я подчини. Дали ще успее?…

Съдбите на тези силни личности се преплитат в интригуващи истории за пари, слава, любов, секс и власт.