Map Unavailable

Дата/час
24/10/2020
19:00 - 20:30

Място
online
YouTube
YouTube

Категория


Как се създава забавна книга за деца? Разговор с Ненко Генов
Чудите ли се как се създава една забавна и в същото време смислена книга за деца?
Интересно ли ви е как се ражда една илюстрация към книга?
Искате ли да си поговорите с истински писател (макар и онлайн) и лично да му зададете въпроса: Какво е искал да каже авторът?
Ако сте отговорили с „Да!“ на поне един от тези въпроси, не пропускайте срещата с Ненко Генов – автор на поредицата „Сбогом, дневнико!“ (ИК „Хермес“) – онлайн тук.
По време на срещата Ненко ще разкаже повече за своите книги. Ще разберете откъде черпи вдъхновение за забавните случки и ще видите на живо как прави илюстрациите към тях.
Ще може да се включите с въпроси към него на живо, а в края на събитието всеки участник ще получи илюстрация с автограф от писателя.
Събитието е подходящо за всички малки и пораснали деца. А единственото условие, за да се включите е: да имате чувство за хумор!
П.П. Специално за родители: Книгите на Ненко Генов са изпълнени с приключения, познати на всички днешни деца (най-вече на възраст между 8 и 12 години), но всяка от тях съдържа и важни теми като опазването на околната среда, работата на организации като Зелени Балкани и УНИЦЕФ, ролята на семейството, приятелството. Всичко това е поднесено леко и забавно, което прави четенето приятно и полезно.