Loading Map....

Дата/час
24/11/2018
11:00 - 13:00

Място
Читалище.то
ул. "Лавеле" 11
София

Категория


Книжен брънч (с кауза!) №2
Да, това не е шега! Знаем, че много се забавихме с този втори така дългоочакван закуско-обяд (по модерно му – брънч), но краят на ноември е идеалният момент за книжни сладкиши и сладки приказки.

Малко преди коледната лудост (така де, магия) да ни обхване с пълна сила, ще се съберем в Читалище.то на 24ти ноември, за да се насладим на любимите на всички кифлички, млин, пържени филийки, пайове и куп други вкусотии. Разбира се, подготвили сме и няколко нови сезонни рецепти, вдъхновени от книгите, които прочетохме напоследък.

Както и предишния път, срещу 10 лв. ще можеш да ядеш от всичко, което си харесаш в количествата, които намериш за (не)разумни и в същото време ще подпомогнеш каузата ни, за която отново ще ти разкажем. Имаме и една ГОЛЯМА НОВИНА, която ще ти съобщим съвсем скоро и благодарение на която книжният брънч ще се издигне до нови сладки висоти.

Напитки ще можеш да закупиш от чудните ни домакини от Читалище.то, а докато хапваш и пийваш, ние ще ти разкажем за последните си книжно-солени-сладки приключения.

За повече подробности и, разбира се, за да можеш да гласуваш кои любими сладкиши и солениши да ти приготвим – следи събитието. И покани приятел(и) – ЗАЕДНО е по-вкусно и по-весело. ♥