Loading Map....

Дата/час
18/01/2015
12:00 - 13:00

Място
България МОЛ
бул. България 69
София

Категория


Книжно парти "Читателска щафета"

Щурото книжно парти, посветено на “Читателска щафета 4: Ловци на приключения”, очаква всички малки и големи любители на пиратските приключения и детективските загадки в “България мол” тази неделя, 18.01.2015 г.

Точно в 12:00 часа ще ви предизвикаме да покажете знанията си за пиратите, детективските си умения, ловкост и сила. Подготвените игри и викторини  носят награди на всички със смели сърца и бърз ум, а в края на едночасовото парти няколко късметлии  ще си тръгнат с големите награди – 1 бр. таблет ASUS Fonepad 7 и 1 бр. електронен четец за книги PocketBook Basic, – осигурени от Ozone.bg. Трима участници пък получават пълен комплект с книги от някоя от поредиците за “Сам Силвър, тайният пират”, “Приключенията на Минерва Минт” и “Детективите Агата и Лари”, предоставени от изд. “ФЮТ”.

По време на книжното парти  обявяваме и трима победители в конкурса за “Карта на скрито пиратско съкровище”. Един победител се определя от представителите на Spiegelburg България, а останалите двама – чрез гласуване във фейсбук, под снимките в специалния албум. Щафетниците, спечелили колекционерски значки, ще могат да участват в церемония по връчването в рамките на събитието.

Можете да станете част от нашия карнавал. Маскирайте се като любимия си персонаж от “Читателска щафета 4? или като пират, детектив или приключенец и участвайте в парада на героите! Най-оригиналният костюм ще донесе на притежателя си книжна награда, а професионален гримьор ще се погрижи да изрисува лицата на всички желаещи.