Loading Map....

Дата/час
13/06/2019
19:00 - 20:30

Място
КНИГАТА | THE BOOK
ул. "Г. С. Раковски" 193
София

Категория


Личен стил за всички с новата книга на Румяна Пенева
Представяне на едно специално издание за всички, които се стремят към по-добра и колоритна версия на себе си – „Личният стил“ от Румяна Пенева. Ще поговорим за силата на облеклото, ще открием кои са цветовете, които най-добре подчертават силните ни страни, и ще чуем вдъхновяващи лични истории, а един от вас ще спечели безплатна консултация от Румяна.

За книгата:

Често ли смятате, че няма какво да облечете въпреки препълнения си гардероб? Интересувате ли се от мода и тенденции в облеклото? Или може би не обръщате никакво внимание на външния си вид? „Личният стил“ е за всеки, който иска да направи крачка към промяната и да внесе повече увереност, красота и радост в живота си.
Авторката Румяна Пенева от Coloriten ви среща с теорията на личния стил и науката за цветовия анализ, като същевременно ви предлага експертни съвети и практични инструменти, които ще ви помогнат да подчертаете силните си страни. Работата с дрехите и цветовете не е равносилна на суета и повърхностно мислене. Тя е начин да изразим себе си, да покажем уважение към тялото си и да променим живота си за добро.

Румяна Пенева се занимава професионално с цветови анализ и личен стил от 2007 г. и е основателка на Coloriten. Консултирала е стотици хора за подходящите цветове и съчетания за облеклото и грима.

Създадено през 1994 г. от студенти по информатика, днес „Софтпрес“ е сред най-големите български издателства. Стремежът на издателството да представя на пазара „Книги за цялото семейство“ печели любовта на читателите и го превръща в чест гост в семейните им библиотеки.