Loading Map....

Дата/час
11/07/2017
19:00 - 21:00

Място
Читалище.то
ул. "Лавеле" 11
София

Категория


Литературен клуб "Читател": "Три ябълки паднаха от небето"

Сайтовете Аз чета – AzCheta.com и Читател си подават ръка и започват нов литературен клуб „Читател“. Срещите на клуба ще бъдат със свободен достъп два пъти в месеца в едно от най-уютните и култирни места в София – Читалище.то., а първата от тях ще посветим на Нарине Агарян и нейния роман „Три ябълки паднаха от небето“ (Издателство „Лабиринт“).

„Ако сте останали без светлина, тази книга е за вас. В нея са вложени толкова много дух и душа, че ще ви стане топло и леко, сякаш отново сте в лоното на щастливото детство, в прегръдката на любим човек“, това са думите на задната на романа, избран за КНИГАТА НА 2016 ГОДИНА – според читателите и книжари на „Хеликон“. И това съвсем не е случайно. Думите, историята, посланията – всичко в този роман, носи магията на дома и в случай, че още не сте се потопили в спомените на шепа старци от малкото арменско селце Маран, сега е точният момент. Никога не е късно, както и никога не е рано, но определено е нужно да го направите, за да се включите в първата среща на литературния клуб.

ВХОД СВОБОДЕН!
Внасянето на храни и напитки в Читалище.то не е препоръчително – просто на място има страхотни неща, с които ще можете да се подкрепите :)