Loading Map....

Дата/час
17/04/2018
19:30 - 21:00

Място
The Art Foundation
ул. „Дякон Игнатий“ № 19
София

Категория


Литературно четене "Жената в литературата"

Организация на писателите странници отново гостува на The Art Fondation.

Каним всички хора, обичащи литературата да споделят с нас една вечер, изпълнена с много усмивки и поезия. Този път събитието ще бъде посветено на жената в литературата. Без значение дали сте дама, която обича да пише (любител или не), дали пишете за любов или смърт, проза или поезия, сте поканени да почетете с нас. Разбира се ще обърнем подобаващо внимание и на мъжката половина от писателите.

Ще имате възможност да четете всичко, което ви вълнува в момента или ви е вълнувало някога. Въпреки поставената тема – Жената в литературата – все пак можете да се разпростирате във всички теми и форми.

Гостуващи автори:
Енигма Лупус
Илияна Делева
Кристина Янкулова
Рада Асенова/ Раяда
Вероника Йорданова Тодорова/ Стрелецът

*Всеки участник има най-много 15 минути, за да представи своите текстове (ако се налага и повече в зависимост от дължината им). Ако сте избрали проза, препоръчваме едно дълго или две по-кратки произведения, ако сте се спрели на поезия, имате възможност да прочетете около 10 и повече стихотворения. Разбира се, нищо не е задължително, бихте могли да се спрете и на едно-единствено.

Организация на писателите странници/ОПС беше създадена преди около година в град София с идеята да приветства всеки човек с отношение към изкуството. Като първа точка 16 автора се събраха, за да сформират и първата анотология, която нарекохме „Абсент“. В момента продължаваме да правим своите малки литературни вечери в редица градове.

Единственото, което се изисква от вас е да се запишете с коментар в дискусията на събитието тук. Входът е абсолютно безплатен, от вас не се изисква нищо друго освен да присъствате на 17ти април в 19 часа. Препоръчваме ви да направите резервация за вас и вашите приятели няколко дни по-рано.

Очакваме вашите коментари за записване в дискусията!