Loading Map....

Дата/час
29/06/2016
19:00 - 20:30

Място
Литературен клуб „Перото“, НДК


Категория


Лучия Джованини пристига в София

Лучия Джованини пристига в София за премиерата на „Толкова различен живот”. Tя изнaся безплатен семинар на тема „Различен живот”.

Толкова различен живот“ (превод: Иво Йонков, Елица Попова, 360 стр., цена: 20 лв.) ни показва как да се променяме, за да останем верни на себе си, как да развием гъвкавостта си, без да губим посоката. Авторката говори за механизмите, които водят до сковаване, страх, тревожност и в крайна сметка блокират нашата реализация. Дава храна за размисъл и излага нови идеи, които ни подтикват да не продаваме мечтите си, да не се принизяваме, като се чувстваме жертви, попаднали в безизходица, да забравим за негативните мисли и емоции, да не живеем под нивото на своите способности и възможности. Естествено, „Толкова различен живот” не е и не иска да бъде магическо хапче за всичките ви проблеми. Но в книгата ще намерите „семена”, ще научите как да ги посеете, как да се грижите за растенията и как да добиете желаните плодове. Този процес изисква воля, усърдие и активност. Готови ли сте да тренирате вашето сърце и вашия разум? Искате ли да тръгнете по пътя на промяната? Това е пътуване за герои, защото вътре във всеки мъж и жена е потънал в сън един герой.

Лучия Джованини има докторат по консултативна психология, бакалавър е по психоантропология, член е на Американската психологическа асоциация. Преподава невролингвистично програмиране, невросемантика, духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, експерт е по техниките на медитация и ходене по лабиринт, води обучения по нестинарство. Една от първите последователки на Луиз Хей в Италия, самата тя често е наричана „италианската Луиз Хей”. Авторка е на бестселърите „Освободи живота си”, „Толкова различен живот” и „Заслужавам най-доброто”, помогнали на хиляди хора в процеса на промяната. През 1999 година създава асоциацията BlessYou!, която се занимава с личностно и социално осъзнаване, и вече над 20 години заедно със съпруга си Никола Рива води курсове и семинари за частни лица и бизнес организации от цял свят.