Loading Map....

Дата/час
18/03/2015
19:30 - 22:00

Място
Клуб MAZE
ул. Христо Белчев №1
София

Категория


Мартенска лига на разказвачите

Избраната тема за Лигата на разказвачите през месец март е „Двубой“. В новото място от този сезон на Лигата – клуб MAZE, може да се включите с ваша история или просто да послушате.

Форматът: Всеки присъстващ на събитието може да се включи с устен разказ по избраната тема. Записването става на място. Участниците разполагат  с 5 минути, за да се спечелят интереса и симпатиите на журито и публиката. Победителят се определя от отделни и независими гласувания на журито и на публиката. Съмишленик и приятел на Лигата, заедно със собствениците на клуб „Мазе”, осигуряват наградите.

В периода март-юни 2014 г. домакини на любителите на устните разкази бяха кафе „Опера”, осигуряващи наградите на журито – 100 лв. и наградата на публиката: бутилка уиски.

Лигата на разказвачите е създадена от журналистката Катя Атанасова през 2005 г. „Всеки има собствена история за себе си, за другите, за малките и големите неща. Всъщност светът ни е пълен с истории, които чакат да бъдат разказани“, споделя мотивацията си Атанасова.