Loading Map....

Дата/час
13/10/2017
10:30 - 12:00

Място
Cinema City Mall Of Sofia
бул. Александър Станболийски 101
София

Категория


Медийната прожекция на "Снежния човек"

Смразяващ кръвта трилър ще разтърси кинофеновете този октомври. Екранизацията на едноименния роман на Ю Несбьо „Снежният човек” е с участието на любимеца на милиони зрители Майкъл Фасбендър, сексапилната Ребека Фъргюсън, Вал Килмър и носителя на „Оскар” Джей Кей Симънс.

Режисьорът Томас Алфредсон, който ще съживи романа, е познат на публиката от шпионския трилър „Дама, поп, асо, шпионин” и „Пусни ме да вляза”.

Когато главният инспектор на елитна полицейска група (Фасбендър) започва разследването на убийство по време на първия сняг, опасенията му, че мистериозен сериен убиец отново се е развилнял, се засилват с всеки изминал ден. С помощта на находчива новобранка (Фъргюсън), полицаят ще трябва да разнищи случаи на повече от десетилетие, както и най-новия такъв, с надеждата, че ще успее да надхитри злодея, преди да е паднал следващият сняг.

Филмът е заснет изцяло на локации в Норвегия – градовете Осло и Берген, както и местността Рюкан. Това прави сцените и смразяващия ужас, който сковава всички, още по-реалистични. А за зрителите пред големия екран остава само да се надяват да не завали сняг.