Map Unavailable

Дата/час
07/12/2019
12:00 - 13:30

Място
Bulgaria Mall
бул. „България“ 69
София

Категория


Официално представяне на сборник с детско творчество „Моето семейство“

Дългоочакваният миг наближава, сборникът с детско творчество „Моето семейство“ – плод на много усилия, голяма любов, безкраен талант и цветно детско въображение, скоро ще се запознае лично с всеки един от вас. Луксозното издание събира стихотворения, разкази и рисунки от деца, участвали в Националния конкурс „Моето семейство“, организиран от списание „9 месеца“.

Кой, ако не големият талант, ще открие „малкият“?

Младите художници и писатели бяха отличени с помощта на уважаемо жури в състав: Васил Горанов (рисунки), Силвия Недкова (стихотворения) и Йорданка Белева (разкази).

Забавни, тъжни, цветни, сантиментални, наивни и съвършено искрени са творбите, които децата създадоха и несъмнено всеки, докоснал се до тях, ще почувства специалния им заряд. Този сборник се роди, за да ни напомня, че няма нищо по-свято от семейството, че най-хубаво е онова усещане за „заедност“ и разбира се, че талантът няма възраст.

За нас е удоволствие да ви поканим на незабравимо събитие – официалното представянето на сборник „Моето семейство“.

Кога? 7 декември (събота) от 12:00 ч.

Къде? Bulgaria Mall, бул. „България“ 69, кв. Манастирски ливади, София

Какво сме подготвили?

Събитието ще води неповторимата Евелина Павлова! Да, нейният глас гали слуха. По време на празника отличените от конкурса участници в сборника ще получат своите заслужени награди (ваучер за книги на стойност 50 лв. от Ozone.bg, екшън камера, предоставена от Kassaba Systems и календар с картини на Васил Горанов за 2020 г.) и поздравления лично от специалните гости Васил Горанов, Силвия Недкова и Йорданка Белева.

В нашата съботна приказка ще се включат малките ни приятели от „Роберта балет“, детска вокална група „Смехоранчета“, както и най-младите пазителите на традициите – български народни танци „Артистите на Монтесори“ (на финала ще ги изненадаме с подаръци от Friendly Organic, Visiomed, Klorane и A-derma).

Приятели, не пропускайте да доведете своите малчугани, нашите партньори от Klorane, A-Derma и Water Wipes също са подготвили нещо специално за тях. Обещаваме, че ще ви заредим с емоцията, настроението и неповторимия ентусиазъм на „Моето семейство“.

Припомняме – конкурсът за детско творчество „Моето семейство“ бе обвързан и със социална кауза, а именно благотворителна кампания в помощ на недоносени бебета – ‚,Деца даряват живот на деца“.

Партньорите ни от „Пиер Фабр Дермо-козметик България“ ЕООД, „Лавена Мърчандайзинг“ ЕООД и „ДИНИ ОТС“ ООД направиха закупуването на животоспасяваща апаратура (пет компресорни инхалатора и една спринцовкова инфузионна помпа) за Клиниката по неонатология на СБАЛАГ „Майчин дом“ ЕАД, София, възможно.

Ако желаете да сте сигурни, че ще бъдете сред първите щастливци, които ще имат възможността да притежават сборника, не се колебайте да заявите своята предварителна поръчка още сега на този линк: https://www.ozone.bg/product/moeto-semeystvo-sbornik-s-detsko-tvorchestvo/. Побързайте, защото бройките са ограничени!