Map Unavailable

Дата/час
12/05/2022
17:00 - 18:30

Място
online
Zoom
Zoom

Категория


"OneCoin: Жената, която измами света" | Премиера на аудио документалната поредица
Премиера на оригиналната аудио документална поредица за крипто измамата на века – „One Coin“.
Aко в началото на 2014 г. името Ружа Игнатова е било непознато за мнозина от вас, то към днешна дата сме сигурни, че „крипто кралицата“, както самата тя се именува, е известна в цял свят. Историята за най-голямата крипто измама ще стане част от каталога на Storytel на 12 май. Oригиналното аудио съдържание е първата по рода си у нас документална поредица, създадена на база дългогодишното разследване на журналиста Николай Стоянов.
Разходка заедно в света на „големите пари“, богатите и успешните, крипто измамите и международните понци схеми. Създателят на поредицата Николай Стоянов и редакторката Емилия Милчева ще открехнат завесата на този свят и ще разкажат за процеса по създаването на историята за „Нейно Величесто“ Ружа Игнатова.
Ана Клисарска, издател и продуцент в Storytel, ще ни разкаже за идеята и всички любопитни истории около създаването на аудио поредицата.
Телевизионният водещ Денислав Борисов ще сподели за неговото преживяване като разказвач на историята на една от най-скандалните личности на века.